Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, έλαβε χώρα η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τις δυνατότητες ρύθμισης τραπεζικών δανείων και Οφειλών.

imerida1Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου του Enterprise Europe Network διοργάνωσε αυτή ενημερωτική εκδήλωση για την ρύθμιση των τραπεζικών δανείων από Διαπιστευμένους, από την Τράπεζα Ελλάδος, Τραπεζικούς Διαμεσολαβητές.

 

Όσοι την παρακολούθησαν μπόρεσαν να λύσουν πολλά ερωτήματα τους σχετικά με την ρύθμιση των δανείων, μέσω γόνιμου διαλόγου με τους τραπεζικούς διαμεσολαβητές.

 

Ο κ. Βουγατσιώτης Παντελής, τραπεζικός διαμεσολαβητής, μεταξύ άλλων τόνισε πως σκοπός τους είναι να δώσουν λύσεις στις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα προκειμένου να επιβιώσουν. ‘’Δεν είναι δυνατόν να πάει αυτή την στιγμή κάποιος επιχειρηματίας μόνος του στην τράπεζα και να πάρει αυτό που θέλει. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουμε δράση εμείς, απαλλάσσοντας τον κάθε επιχειρηματία και από τον βραχνά των τραπεζών και αφήνοντας του τον χρόνο να ασχοληθεί με την επιχείρηση του αποκλειστικά για να μπορέσει να κάνει βήματα μπροστά. Τέλος θέλω να δηλώσω πως οι νοικοκυραίοι επιχειρηματίες με ένα σωστό σχεδιασμό μπορούν να επιβιώσουν’’.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας δήλωσε για την ημερίδα ο κ. Βουγατσιώτης, καθώς και αποσπάσματα από την ημερίδα:

 

 

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: