Παρουσιάζεται η κυκλοφοριακή μελέτη της Τρίπολης

meleti kiklΤην Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του «Αποστολοπουλείου» Πνευματικού κέντρου Τρίπολης, θα γίνει η παρουσίαση της επικαιροποιημένης κυκλοφοριακής μελέτης της Τρίπολης.

 

Κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη της Τρίπολης υπάρχει από το τέλος της δεκαετίας του’90, η οποία όμως δεν εφαρμόστηκε ποτε στο σύνολο της. ‘’Από την στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη του Δήμου προσπαθήσαμε να επικαιροποιήσουμε αυτή την μελέτη λαμβάνοντας υπόψη και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο κέντρο με τις πεζοδρομήσεις κτλ. Μετά λοιπόν από μετρήσεις που έγινα για κυκλοφοριακό φόρτο, θέσεις στάθμευσης και άλλα, κατατέθηκε στην τεχνική υπηρεσία η επικαιροποιημένη πρόταση για το δήμο Τρίπολης’’, ανέφερε σε συνέντευξη του ο δήμαρχος Τρίπολης.

 

Επιπλέον ο κ.Σμυρνιώτης υπογράμμισε πως αμέσως μόλις τελειώσει το θέμα της κυκλοφοριακής μελέτης θα προχωρήσουν και σε άλλες παρεμβάσεις αναφορικά με την σήμανση και τον φωτισμό. ‘’Γίνεται μια προσπάθεια να διανοιχθεί και ο περιφερειακός. Έτσι θα διευκολυνθούν και οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και οι επισκέπτες’’, πρόσθεσε ο δήμαρχος.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο κ.Σμυρνιώτης:

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: