DSC04508 1 PΤο Σάββατο το απόγευμα 28 Ιανουαρίου 2017 , στην κατάμεστη από μέλη του Συλλόγου και καλεσμένους αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, ο Σύλλογος Αρκάδων Δάφνης – Υμηττού «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Πλέον των διακοσίων ατόμων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Γιαννακούρα και των μελών του Δ.Σ και τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας Η Εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου ,Δημοτικού Συμβούλου και εκδότη της Εφημερίδας ΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Δημήτρη Γιαννακούρα

,ενώ ακολούθησε προβολή ενός σπάνιου βίντεο των εννέα λεπτών κινηματογραφημένο το 1928 διά χειρός Εμ. Μ. Τζανετή. Το σπάνιο κινηματογραφικό υλικό προέρχεται από το αρχείο Ι.Π.Λαγού και ήταν επιμελημένο από τον Χρήστο Κιντή, Στη συνέχεια η βραδυά συνεχίστηκε με εορταστικά τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ Δάφνης και έκλεισε με το χορευτικό των Αρκάδων Ηλιούπολης .Την πίτα ευλόγησαν ο Πανασιολογιότατος πατέρας Συμεών προιστάμενος του ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής Δάφνης και ο αιδεσιμότατος πατέρας Αντώνιος του ιερού ναού της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

20170128 201237 P

DSC04511 1 P

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗ - ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: