1 7Την πίτα τους έκοψαν οι Σύλλογοι της Νεστάνης την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο Κοινοτικό Μέγαρο του χωριού οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα ,σε μια κοινή προσπάθεια για ενότητα και συνεργασία.
Μετά τις ευλογίες και την ομιλία του εφημέριου του χωριού το λόγο έλαβαν οι πρόεδροι -του Προοδευτικού Συλλόγου,, του Αθλητικού Ομίλου,, του Πολιτιστικού Συλλόγου(εφημερίδα Η Νεστάνη),,και του Λαογραφικού Ομίλου ΝΟΣΤΕΑ .
Τονίζοντας το πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς που υπάρχει .


Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Ιωάννης Σμυρνιώτης ,ο Περιφερειακός Σύμβουλος και καταγόμενος από τη Νεστάνη κ. Γεώργιος Ρουμελιώτης ,καθώς και ο Αντιδήμαρχος Μαντινείας κ. Δημ. Κοσκινάς χαιρετίζοντας αυτή την προσπάθεια της συνεργασίας και της προσφοράς και δεσμεύτηκαν για την όποια βοήθειά τους6 4
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Καρώνης ,,Χριστίνα Ζαμπαθά, ,Νικόλαος Τσαμούλος και ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης κ.Γεώργ. Μποροβήλος αρκετός κόσμος από τη Νεστάνη και τις γύρω περίοχές .
το μήνυμα της ημέρας ....?

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: