gledi arkades agioy dimitrioy

Με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε φέτος όλους εκείνους που ήρθαν και συμμετείχαν στο χειμερινό παραδοσιακό γλέντι μας, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων ETAL CLUB στην Αργυρούπολη. Η αθρόα προσέλευση, η οποία μας θύμισε παλιές καλές εποχές, μας εξέπληξε αλλά και μας χαροποίησε.
Όλος αυτός ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του, πήγε κόντρα στη μίζερη και ζοφερή πραγματικότητα, διασκέδασε μαζί μας, χόρεψε στους ρυθμούς της παραδοσιακής ορχήστρας μας και άφησε έστω και γι' αυτές τις λίγες ώρες πίσω τα προβλήματα και τις ανησυχίες του.
Εμείς τα μέλη της Ένωσης Αρκάδων Αγίου Δημητρίου, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα μας, η οποία αποτελούμενη από το Θοδωρή Τασούλα στο κλαρίνο, το Γιάννη Παυλόπουλο στο βιολί και στη φωνή, τον Κώστα Παπαπροκοπίου στο λαούτο, τον Ανδρέα Παπά στα κρουστά και την Αντωνία Νίκα στο τραγούδι, με τη συμβολή του Νίκου Μελά στον ήχο, μάγεψε τους παρευρισκόμενους που δε σταμάτησαν να χορεύουν.
Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλό μας κο Φώτη Βελισσαρόπουλο, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δε θα είχε επιτευχθεί αυτό το τόσο θετικό αποτέλεσμα.


Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς της λαχειοφόρου μας: το γραφείο τελετών «Ο Άγγελος», το ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ, το παραδοσιακό γαλακτοπωλείο «ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ», το μέλος και φίλο μας Αθανασόπουλο Παναγιώτη, την εταιρεία εμπορίας ειδών ροφημάτων «BLEND & FLAVOR», το κομμωτήριο της Λαμπρινής Μερζιώτη ELEGANCE και το Jasper Cocktail Bar.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς μέσα από την καρδιά μας, που γεμίσατε τόσο ασφυκτικά την αίθουσα και περιβάλλατε την προσπάθειά μας με τόση πολλή αγάπη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και σας υποσχόμαστε, ότι κάθε χρόνο θα φροντίζουμε να περνάμε και καλύτερα!

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: