arkades.zografouΕντυπωσιακή ήταν η προσέλευση Αρκάδων του Δήμου Ζωγράφου, στην τακτική ανά τριετία εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση του Συνδέσμου των «Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης» που έγινε αρχές Φεβρουαρίου στο κέντρο «Αρχιτεκτονική». Η όλη διαδικασία ήταν άψογη και υποδειγματική, ενώ επεκράτησε λίαν εγκάρδια πατριωτική ατμόσφαιρα. Των εργασιών της Γ.Σ. προήδρευσε ο Γεωργ. Πλουμπίδης, με γραμματείς τις Λίτσα Κάμπρα και Ελένη Γεωργακοπούλου.
Στην αρχή από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κωνσταντίνο Καλύβα δημοσιογράφο, αποδόθηκε ο επιβαλλόμενος φόρος τιμής στον Αρχιστράτηγο και Ελευθερωτή του Γένους Θεοδ. Κολοκοτρώνη, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 171 χρόνων από τον θάνατό του.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας. Την έκοψαν ο Δήμαρχος Κων. Καλλίρης, οι τέως Δήμαρχοι Φωτεινή Σακελλαρίδου – Καμπυλαυκά και Γιάννης Καζάκος, καθώς και ο υποψήφιος

Δήμαρχος Παν. Αγγελόπουλος (και οι τέσσερις Αρκαδικής καταγωγής!). Συνεχίζοντας το κόψιμο ο Πρόεδρος Κ.Καλύβας, ευχήθηκε να συνεχισθεί η επί 40 χρόνια ... Αρκαδοκρατία στον Δήμο Ζωγράφου!
Στη συνέχεια ο κ. Καλύβας εξέθεσε τα πεπραγμένα της τριετίας (εκδηλώσεις στου Ζωγράφου, παρεμβάσεις για γενικά Αρκαδικά θέματα, εκπροσώπηση Συνδέσμου στα δρώμενα του Δήμου κ.α.) .
Τέλος διεξήχθησαν αρχαιρεσίες και το νέο Δ.Σ. που εξελέγη, αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της Γ.Σ. Καταρτίσθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Κων. Π. Καλύβας, Αντιπρόεδροι Ηλίας Αθανασόπουλος και Θεοδ. Τσίκας, Γεν. Γραμματεύς Μάρθα Μπέη - Σταθοπούλου, Αναπλ. Γ. Γραμματεύς Βαρβάρα Θ. Γιαννακοπούλου, Ταμίας Αθηνά Πουρναρά, Τύπου και Δημ. Σχέσεων Αγγελική Ζαφειροπούλου και Σύνδεσμος με Δήμο Καίτη Χρονοπούλου, Εξ/κή Επιτροπή: Γρηγορία Κακούρη – Σκρέμπου, Βασιλ. Μουλόπουλος, Γιώτα Σιδέρη, Ειρήνη Χαλκιαδάκη.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: