Μετά από πολλά χρόνια αναμονής,πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια στο ολοκαίνουργιο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης, ή για κάποιους πιο παλιούς πρότυπο Γυμνάσιο ή Πειραματικό Γυμνάσιο.

 

 

Το σχολείο αυτό, μετά από πολύ αγώνα, πολύ κόπο και πολύ τρέξιμο απέκτησε επιτέλους το δικό του κτίριο, το οποίο και εγκαινιάστηκε σήμερα.

s3

 

Ο αγιασμός τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρο, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ.Πέτρο Μισθό.

s2

 

Πολλοί άνθρωποι συνέβαλλαν προκειμένου τα παιδιά να χαίρονται πλέον αυτό το ολοκαίνουργιο κτίριο μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός παιδείας και ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο τέως Νομάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος και Αλέκος Κοτσιάνης και βέβαια ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Πέτρος Τατούλης καθώς και ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης. Φυσικά στην όλη προσπάθεια συνέβαλλαν και οι απλοί άνθρωποι, οι διευθυντές του σχολείου, καθώς και η σχολική κοινότητα.

s5

Στα εγκαίνια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στη Βουλή δεν παρευρεθεί ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος και εκπροσωπήθηκε από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΚ Πάνο Παταργιά, ο οποίος ανέγνωσε και το μήνυμα του υπουργού.

t5

Το χειροκρότημα των παρευρισκομένων κέρδισε το χορευτικό των μαθητριών εμπνευσμένο από το μύθο του Σπηλαίου και των δεσμωτών από την Πολιτεία του Πλάτωνα.

t7

t9

unnamed (1)

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: