Σε συνέντευξη του ο κ. Ηλίας Κούρος, πρώην πρόεδρος  της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου, μίλησε για το 4ο γυμνάσιο Τρίπολης, γνωστό στους περισσότερους ως Πειραματικό, αποκαλύπτοντας πολλά για τα όσα έγιναν μέχρι να φτάσουμε στα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου σχολικού κτιρίου, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη.

 

Ο κ.Κούρος αποκαλύπτει στοιχεία τα οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν και μιλά για κάποιο ‘’αόρατο χέρι’’ που τόσα χρόνια σταματούσε τις διαδικασίες αγοράς οικοπέδου για την ανέγερση του σχολείου.

 

Δεν διστάζει μάλιστα να δηλώσει πως στα εγκαίνια του σχολείου που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, όπως προαναφέραμε, κάποιοι χαμογελούσαν και έδειχνα την ικανοποίηση τους για την δημιουργία αυτού του σχολείου, αλλά μέσα τους δεν ήθελαν ποτέ να γίνει για λόγους που γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

 

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε τον κ.Κούρο να αναφέρεται με στοιχεία στην πορεία του σχολείου μέχρι και σήμερα, όπου πλέον μεταφέρθηκε σε καινούργιο κτίριο. https://www.youtube.com/watch?v=5zvYZmUD83U

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: