Το θέμα του χιονοδρομικού συζητήθηκε εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο που έλαβε χώρα χτες, παρά το γεγονός της ενοικίασης του σε ιδιώτη.

 

Ο κ.Παυλής σε συνέντευξη του μίλησε για το θέμα αυτό που απασχόλησε πολλάκις το δημοτικό συμβούλιο.

 

Αρχικά ο κ.Παυλής ξεκαθάρισε πως θεωρεί θετική την λειτουργία του αν και δεν γνωρίζει ακόμα εάν και πότε θα λειτουργήσει.  Στη συνέχεια ανέφερε πως ο Δήμος δεν είχε κατά την γνώμη του την πρόθεση να  το λειτουργήσει και εγκλώβισε το δημοτικό συμβούλιο σε μια διαδικασία χρονική τέτοια, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο από την πλευρά του Δήμου να λειτουργήσει.

 

‘’Το χιονοδρομικό ήταν στόχος ανάπτυξης για τον Δήμο μας, το συζητάμε δυο-τρια χρόνια, έχουμε χαλάσει χρήματα για να λειτουργήσει τα προηγούμενα χρόνια και καλώς βέβαια κάποια χρήματα δόθηκαν, πλην όμως δεν καταφέρανε η διοίκηση του Δήμου να φέρει μια συγκεκριμένη ολοκληρωμένη πρόταση υλοποιήσιμη που να έδινε το δικαίωμα να παίξει καθοριστικό ρόλο ο Δήμος στην υποστήριξη της ανάπτυξης της περιοχής μας μέσω της λειτουργίας του χιονοδρομικού’’, υπογράμμισε ο κ.Παυλής.

 

Ο κ.Παυλής τόνισε πως όταν έγινε η πρόταση να το μισθώσει ο Δήμος ήταν ενάντια καθώς θεωρούσε πως δεν έπρεπε να υπάρχει κανένα μίσθωμα, γιατί ο Δήμος θα αναλάμβανε να επιδιορθώσει πολλά πράγματα στο χιονοδρομικό με μεγάλο οικονομικό κόστος.

Χωρίς τίτλο

Αναφορικά με τον ιδιοκτήτη που μίσθωσε το χιονοδρομικό για τα επόμενα 15 χρόνια, ο κ.Παυλής ανέφερε: ‘’Ο κύριος αυτός δήλωνε όταν εμείς συζητούσαμε το θέμα στο συμβούλιο πως άστους αυτούς να λένε, εγώ θα το πάρω και μάλιστα με πολύ λιγότερα χρήματα. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως μάλλον ήτανπροσυνεννοημένη

η όλη διαδικασία να γίνει με αυτό τον τρόπο. Επίσης μιλώντας σαν πολίτης με προβληματίζει το ότι ο ίδιος άνθρωπος που λειτουργούσε πέρυσι το χιονοδρομικό με τόσα παράπονα και από τον ίδιο τον ΕΟΣ το ξαναπήρε.’’

 

Τέλος ο κ.Παυλής τόνισε εκ νέου πως ο Δήμος πρέπει να προχωρήσει σε απογραφή όλων των πάγιων στοιχείων που ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου και να μην επιτρέψει να τα χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε δωρεάν. ‘’Πρέπει να δοθεί στον Δήμο κάποιο αντίτιμο για την χρήση τους. Ανήκουν στον Δήμο και δεν μπορεί να τα χρησιμοποιεί ο καθένας όπως θέλει’’, ανέφερε.

 

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του κ.Παυλή:

http://www.youtube.com/watch?v=HXxCFN0R5fA&feature=youtu.be

 

 

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: