skoypidia gortynia 4Νέα αναβολή από τον ΦΟΣΔΑ.
Πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των πολιτών
Η συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου της Δευτέρας 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα φορά μέσα σε έντονο κλίμα.. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η υπογραφή ή μη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΦΟΔΣΑ και Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, Χαρακτηριστικό στοιχείο της συνεδρίασης του Φορέα ήταν η αδυναμία και η ανικανότητα των Δημάρχων να λάβουν κάποια απόφαση .Οι δήμαρχοι αναλώθηκαν για άλλη μια φορά σε συζητήσεις επί συζητήσεων, προτάσσοντας στην ουσία τα προσωπικά και πολιτικά τους συμφέροντα. ..

Κάποιοι Δήμαρχοι μάλιστα που διαφώνησαν τόνισαν ότι δεν μπορούν να συναινέσουν σε μία προγραμματική σύμβαση η οποία δεν έχει συγκεκριμένα στοιχεία για την τιμή που θα κληθούν να πληρώσουν οι δήμοι και ότι δεν γνωρίζουν και τα στοιχεία της σύμβασης η οποία θα υπογραφεί. Δηλαδή τόσο καιρό τι έκαναν και δεν ενημερώθηκαν .Έτσι λοιπόν μπροστά στο αδιέξοδο το οποίο βρέθηκαν , αντί να θέσουν το δάκτυλον επί τον τύπον των ύλων και να πάρουν επιτέλους κάποια απόφαση , πήραν έτσι απλά νέα αναβολή ,χωρίς βέβαια να ιδρώσει το αυτί κανενός. αν τα σκουπίδια σε πολλούς Δήμους παραμένουν στους δρόμους βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών. Μία αναβολή όμως με τεράστιες οικονομικές συνέπειες για τους πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν τα πρόστιμα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ..Πάντως ένα είναι το σίγουρο .Τα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των πολίτων συνεχίζονται και η Πελοπόννησος παραμένει έρμαιο των σκουπιδιών.
Στη συνεδρίαση εκτός από τα μέλη του ΦΟΔΣΑ, έδωσαν το παρών και πολίτες από συλλογικότητες και φορείς της Πελοποννήσου που εναντιώνονται στην ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: