Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αρκαδίας κ. Ευάγγελου Γιαννακούρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για θέματα και προβλήματα που έχουν προκύψει κατά τη μεταφορά των μαθητών σχολικού έτους 2013-2014 στην Π.Ε Αρκαδίας.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αρκαδίας, ο προϊστάμενος του τμήματος Δομών Περιβάλλοντος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Αρκαδίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπάλληλοι από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και τη Διεύθυνση Οικονομικού που ασχολούνται με το αντικείμενο της μεταφοράς μαθητών καθώς και εκπρόσωποι από το σωματείο των ταξί.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά τη μεταφορά των μαθητών και το πώς αυτά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν και οριστικοποιήθηκαν και νέα δρομολόγια. Τέλος, εκτενής συζήτηση έγινε και για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία του έργου της μεταφοράς των μαθητών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: