kaliroi

Σύμφωνα με πληροφορίες 600 άτομα βρίσκονται απο τη 1 μμ στην διασταύρωση στη Καλλιρρόη, έχοντας κλείσει τον δρόμο, σε μια διαμαρτυρία για το ''σκουπιδοεργαστάσιο'', όπως το αποκαλούν.

Οι κάτοικοι έχουν κλείσει τον δρόμο, αφήνοντας ελεύθερη την διέλευση μόνο σε ασθενοφόρα, ηλικιωμένους, καθώς και μωρά.

 

Όπως μας ενημερώσαν κάτοικοι που βρίσκονται στο σημείο, δεν υπάρχει ένταση μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και των οδηγών, οι οποίοι φαίνεται να δείχνουν κατανόηση στον αγώνα των κατοίκων.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με κάτοικο της περιοχής, μας ενημέρωσε πως λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, οι κάτοικοι άνοιξαν τον δρόμο, αλλά θα επανέλθουν εκ νέου αύριο στη 1 μμ για να κλείσουν και πάλι τον δρόμο, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την διαμαρτυρία τους.

 

Η κάτοικος εξέφρασε την απογοήτευση όλων των παρευρισκόμενων, καθώς δεν βρέθηκε στο σημείο κανένας εκπρόσωπος της Περιφέρειας, παρά το γεγονός πως είχαν ειδοποιηθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων. Κάποιοι από τους περιφερειακούς συμβούλους ειδοποίησαν τηλεφωνικά τους κατοίκους πως δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω σοβαρών προσωπικών προβλημάτων.

 a22

Αίσθηση προκάλεσε στους κατοίκους και η πλήρης απουσία της δημοτικής αρχής, εξαιρουμένου του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου κ.Σακελλαριάδη Ηλία, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο.

 

Τέλος να αναφέρουμε πως από την αντιπολίτευση, βρέθηκαν στο σημείο ο κ.Παπαδόπουλος Γιάννης και ο κ.Δημητρακόπουλος Κωσταντίνος, ενώ στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκαν και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Μαγούλας, Καλλιρρόης, Βασιλικού και Κωσταντιναίων.

 

 

 



 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: