pagalos"Ο Οδυσσέας Βουδούρης ήταν στην αυλή του Γιώργου Παπανδρέου. Μας τον έφερε ο Γιώργος ως ειδικό για τα οικολογικά ζητήματα, αυτά τα εγκυκλοπαιδικά που ενδιέφεραν τον Γιώργο..."

Με τα λόγια αυτά ο Θόδωρος Πάγκαλος "φωτογράφισε" τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, κληθείς να απαντήσει για το κατά πόσον η "μετακίνηση" αυτή συνιστά πολιτικό ζήτημα ικανό να δικαιολογήσει τις εσωκομματικές ενστάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm, υποστήριξε πως σήμερα ο χώρος της Κεντροαριστεράς έχει εγκαταλειφθεί από το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών και των πολιτικών. Συγκεκριμένα δήλωσε πως έχει εγκαταλειφθεί η ίδια η ιδέα της ανανέωσης και ο χώρος της Κεντροαριστεράς είναι σήμερα "κατειλλημμένος από αναρχοαριστερές ιδέες που μας πάνε πίσω". Ακριβώς αυτή η εξέλιξη είναι που, κατά τον κ. Πάγκαλο, "άνδρωσε" τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ έχει μια τεράστια κοινοβουλευτική ομάδα. Συνεπώς, κατέληξε ο κ. Πάγκαλος, "είναι προφανές πως όποιος θέλει να βγει βουλευτής πρέπει να προσχωρήσει στο νέο ρεύμα, στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βουδούρης το έκανε αυτό νωρίς, εγκαίρως και γι' αυτό μπράβο του..."

 

likavitos.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: