laiki sispirosi

Σε μια περίοδο που τα λαϊκά στρώματα υποφέρουν από την αντιλαϊκή πολιτική (ανεργία, περικοπές μισθών και συντάξεων, χαράτσια, διάλυση παιδείας, υγείας, πρόνοιας, φοροεπιδρομές, κ.α.), οι επιχειρηματικοί όμιλοι που διαχειρίζονται τους αυτοκινητόδρομους, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους παραχώρησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και οι συγκυβερνήσεις τους, αυξάνουν για άλλη μια φορά υπέρογκα τα διόδια, προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής που στηρίζει την επιχειρηματική δράση στους τομείς των υποδομών και ομονοούν σ' αυτό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί του ευρωμονόδρομου.


Υπενθυμίζουμε ότι και η αύξηση των τελών διαχείρισης των απορριμμάτων θα γίνεται με την ίδια διαδικασία, δηλαδή την κερδοφορία των επιχειρήσεων, όταν θα τα αναλάβει ο ιδιώτης.
Ο λαός να βγάλει τα αναγκαία συμπεράσματα, να συσπειρωθεί στη Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, στους δήμους και τις περιφέρειες, να διεκδικήσει Ενιαίο Δημόσιο Φορέα Κατασκευών που θα κάνει έργα και υποδομές σύμφωνα με τις λαϊκές ανάγκες, υλοποιούμενα από το κράτος, όχι από εργολάβους, χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Τρίπολη 05.02.2014

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: