oaee
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΈΝΩΣΕΙ

Η πρωτοβουλία, του επιχειρηματία και μέλους του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιώργου Φλωρά, «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» συνεχίζει να ενώνει τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ από όλη την Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσουν μαζί τα προβλήματα που δημιουργούνται και αφορούν άμεσα χιλιάδες συναδέλφους επαγγελματίες.
Ήδη έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός από τους «ανασφάλιστους-ασφαλισμένους» του ΟΑΕΕ με στόχο να ενωθούν οι δυνάμεις τους εναντίον των καταχρηστικών και παράλογων πρακτικών του ΟΑΕΕ και του Υπουργείου Εργασίας.


ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Να βρεθεί διέξοδο στα ζητήματα του ύψους των εισφορών, των ρυθμίσεων, των ποσών που χρεώθηκαν χωρίς παροχή περίθαλψης, της ποινικής δίωξης, της λήψης μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, της απαγόρευσης θεώρησης βιβλίων και στοιχείων χωρίς ενημερότητα από τον ΟΑΕΕ.
Σειρά επιστολών και εγγράφων, σε κυβερνητικά στελέχη σε όλους τους Ευρωβουλευτές, σε όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (στους Επιτρόπους), αλλά και το γραφείο του Χορστ Ραιχενμπαχ εδώ στην Ελλάδα αποστέλλουν μεμονωμένα, μέλη της Ομάδας Ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι άμεσα να βρεθεί διέξοδο στα ζητήματα του ύψους των εισφορών, των ρυθμίσεων, των ποσών που χρεώθηκαν χωρίς παροχή περίθαλψης, της ποινικής δίωξης, της λήψης μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, της απαγόρευσης θεώρησης βιβλίων και στοιχείων χωρίς ενημερότητα από τον ΟΑΕΕ.

BLOG ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
Στην διεύθυνση του blog http://oaee1.blogspot.gr/ θα βρείτε κάθε χρήσιμη πληροφορία για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ και ειδικά για όσους έχουν προβλήματα οφειλών.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Ο ΟΑΕΕ μπορεί να αλλάξει πολιτική και να αναγκαστεί να συμμορφωθεί με την νομιμότητα μόνο αν δει ενωμένους τους επαγγελματίες.

Είναι αυτονόητο ότι η μαζική προσφυγή των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ και η πιθανή δικαίωσή τους θα δημιουργήσει μια τεράστια τρύπα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ στον ΟΑΕΕ. Το υπολογιζόμενο ποσό των 4.000.000.000€ αφορά οφειλές στους 350.000 ασφαλισμένους που δεν λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κατά μέσο όρο δυο χρόνια (ανά έτος μέσος όρος περίπου 1000€ χρέωση) καθώς επίσης και τις διαφορές που θα προκύψουν για 750.000 ασφαλισμένους από το 2009 έως σήμερα για την παράνομη διατήρηση των εισφορών στα ίδια επίπεδα και την μη μείωση αυτών.
Το Υπουργείο Εργασίας οφείλει αμέσως να αλλάξει θέση και να συμφωνήσει αμοιβαία επωφελείς λύσεις για το Ταμείο και τους ασφαλισμένους. Οι θέσεις των φορέων είναι εκπεφρασμένες και βρίσκονται σε κοινή γραμμή.
Γνωμοδότηση Μανιτάκη - Καϊδατζή: Παράνομες χρεώσεις 4 δις ευρώ σε 750.000 ασφαλισμένους ΟΑΕΕ
Το κίνημα ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ «Συμμετέχω και εγώ -η ισχύς εν τη ενώσει», έχει ήδη στα χέρια του Γνωμοδότηση –Βόμβα, που συνέταξε ο έγκριτος συνταγματολόγος και τέως υπουργός, Αντώνης Μανιτάκης και του λέκτορα Νομικής του ΑΠΘ Ακρίτα Καϊδατζή, σύμφωνα με την οποία το υπερχρεωμένο ταμείο απειλείται, εφόσον γίνουν προσφυγές, να αποζημιώσει τους ασφαλισμένους του.
Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την γνωμοδότηση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σχηματίσουν μία αντιπροσωπεία προκειμένου να υποβάλλουν ομαδική προσφυγή προς τον ΟΑΕΕ.
Επικοινωνήστε όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 για περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: