trofimakefaloniaΗ Στ' Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 1ου Ενωσιακού Τουρνουά στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, συγκέντρωσε τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς.
Η ανταπόκριση των Σωματείων της Ένωσης από όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου, των οικογενειών των αθλητών της και πολλών συμπολιτών μας υπήρξε πράγματι εντυπωσιακή !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Στ' Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 1ου Ενωσιακού Τουρνουά στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, συγκέντρωσε τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς.
Η ανταπόκριση των Σωματείων της Ένωσης από όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου, των οικογενειών των αθλητών της και πολλών συμπολιτών μας υπήρξε πράγματι εντυπωσιακή.
Το Δ.Σ. της Στ' Ένωσης συμμετείχε στην προσπάθεια αυτή με τρόφιμα και αθλητικό υλικό που θα σταλεί στον Κεφαλληνιακό Ο. Α. ο οποίος ανήκει στη δύναμη της Ένωσης.
Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα σταλούν με ευθύνη του Δ.Σ. της Στ' Ένωσης στην Κεφαλονιά, προκειμένου να διατεθούν στους σεισμόπληκτους κατοίκους της.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Λουκάτος Λουκάς Παντελέων Εύη

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: