''Απολίτιστοι και υποανάπτυκτοι συμπατριώτες μας πετάνε τα σκουπίδια στους δρόμους λες και υπάρχουν υπηρέτες από πίσω τους για να τα μαζεύουν’’,

skoupidiaανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Βαγγέλης Γιαννακούρας, φανερά εξοργισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Αρκαδίας.

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Γιαννακούρας σε δηλώσεις του τόνισε την άσχημη κατάσταση η οποία επικρατεί στο οδικό δίκτυο, καθώς σε πολλά σημεία βρίσκονται συσσωρευμένα σκουπίδια τα οποία πετούν από τα αυτοκίνητα τους ασυνείδητοι οδηγοί. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Όποιος ρίξει μια ματιά στους δρόμους θα δει ρούχα, μπουκάλια, σακιά, μπάζα και πολλά ακόμα. Μάλιστα σε αρκετά σημεία η κάμερα του arkadiapress.gr εντόπισε και εφλεκτα υλικά, όπως μπουκάλια οινοπνεύματος, τα οποία αποτελούν πιθανές εστίες πυρκαγιών.

 

Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πινακίδες που υπάρχουν στους δρόμους, οι οποίες είναι γεμάτες αυτοκόλλητα, με αποτέλεσμα κυρίως τις βραδινές ώρες να κινδυνεύουν οι οδηγοί, καθώς δεν μπορούν να διακρίνουν καθαρά την σήμανση. Τέλος ανέφερε πως ολοένα και αυξάνονται οι περιπτώσεις, όπου αφαιρούνται πινακίδες και πωλούνται από ασυνείδητούς για εκμετάλλευση του μεττάλου τους.

 

Δείτε σο βίντεο που ακολουθεί τα όσα είπε ο κ.Γιαννακούρας στην κάμερα του arkadiapress.gr:

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: