Κοίτα στην τσάντα σου, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο… Πάμε στοίχημα ότι έχεις μαζέψει έναν πάκο (άχρηστες) κάρτες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπως κι εμείς.
Παραμονεύουν παντού και μοιράζουν αδιαλείπτως κάρτες -χρυσά πρέπει να έχουν κάνει τα τυπογραφεία αυτή την περίοδο: στο σούπερ μάρκετ, στα λεωφορεία (true story), έξω από Πανεπιστήμια, όσο είσαι κολλημένος στην κίνηση.

kermsaytaΚαι αναγράφουν τις πιο μυστήριες ιδιότητες. Η τελευταία που έφτασε στα χέρια μας αναγράφει «επίτ. Διευθύντρια Πανεπιστήμιου Αθηνών, φιλόλογος, ιστορικός, δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτευτής, πολύτεκνος». Προφορικά η συγκεκριμένη υποψήφια μας είπε ότι ασχολείται και με την αστρολογία.


Οπότε έχεις το απαραίτητο απόθεμα σε κάρτες. Τι τις κάνεις; Μια λύση είναι να καταλήξουν στον κάδο ανακύκλωσης. Αλλά, από την άλλη, αμαρτία από το Θεό δεν είναι να πάνε χαμένες, αφού υπάρχει η στήλη Φτιάχνω;


Σας προτείνουμε 5 εναλλακτικές χρήσεις για τις κάρτες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Η ιδέα ανήκει στο βιομηχανική σχεδιαστή Δημήτρη Χάιδα από τη Λάρισα, ο οποίος ανέβασε τις φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

 

Δείτε περισσότερες ιδέες ΕΔΩ.

 

Πηγή: ipop.gr 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: