Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ‘’διέσωσαν’’ το πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων, τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, κατά την υπερψήφιση της προγραμματικής σύμβασης για την ανάπλαση των πλατειών Δημοκρατίας και Αγίου Πέτρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013.

 

Με πιο απλά λόγια η ανάπλαση των παραπάνω πλατειών θα κοστίσει περίπου 4.500.000 ευρώ(για όσους κοιτούν ξανά με γουρλωμένα μάτια το ποσό να τους ενημερώσουμε πως δεν είναι τυπογραφικό λάθος).

 

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα βασικά αγαθά, το να κοστολογούνται τα έργα σε πλατείες με ένα τέτοιο ποσό, μήπως είναι προκλητικό; Ή μήπως είναι προληπτικό; Γιατί σκεφτείτε ….σε λίγο καιρό που δεν θα έχουν κάποιοι άνθρωποι ούτε παπούτσια να φορέσουν, θα μπορούν να περπατούν ξέγνοιαστοι πάνω στην ‘’ανακαινισμένη’’ πλατεία, ακόμα και χωρίς παπούτσια, αφού η πλατεία θα είναι ολοκαίνουργια και αν κρίνουμε από το ποσό θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα τα οποία θα ανανεώνονται καθημερινά!!! Για εμάς γίνονται όλα!

 

RODOPETALA

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: