Ενα μονάχα λόγο θα είχε ο Γιώργος Δέδες για να διαφοροποιηθεί απο τον Τατούλη. Να έχει αποφασίσει να ακολουθήσει προσωπικό δρόμο και στρατηγική στις επόμενες εκλογές. Να θέλει να ηγηθεί πιθανόν με κάποιους άλλους Πασόκους περιφερειακούς συμβούλους μίαςΒαθειάς Πασοκικής παράταξης (του 2-3%)  ή να μπεί στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι ο τρίτος δρόμος είναι να έχει αποφασίσει και να πάει στο σπίτι και την δουλειά του. Αν υποθέσουμε ότι είχε στο μυαλό του το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ μετά την…εξαφάνιση των Πασόκων απο το συνέδριο των Σοβιέτ του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα θα το είχε μετανοιώσει..! Ο Δέδες συγκεκριμένα δεν πήγε αριβίστικα στον Τατούλη το 2010, ως ευκαιρία ανέλιξης.θα την είχε ούτως ή άλλως ακόμα και αν δεν πήγαινε. Πήγε συγκροτημένα και πολύ συνειδητοποιημένα και παρά τα κατά καιρούς προβλήματα συνεχίζει να είναι έτσι.

Πρέπει να καλπάζει πολύ η φαντασία σου για να ερμηνεύεις τα πράγματα με παρανοϊκό τρόπο. Πρέπει να είσαι μεγάλος πολιτικός ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΣ για να μην μπορείς να δείς ούτε το αυτονόητο. Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας έκανε μία προσωπική πολιτική δήλωση, για τις απολύσεις των δημοτικών αστυνομικών και φυλάκων. Τι πιο απλό και λογικό; Και όμως αυτό ερμηνεύθηκε μετά απο παρανοϊκή εγκεφαλική διείσδυση στο κείμενο, ως βαρύ πολιτικό κτύπημα στον Τατούλη.. Πιάσε το αυγό και κούρευτο..!

Η ηγετική ομάδα Τατούλη ή θα πάει σύσσωμη στις επόμενες εκλογές ή θα εξαφανιστεί το 99% απο αυτή. Και επειδή ο Δέδες είναι απο αυτούς που έχουν μυαλό πολιτικό και καθαρό το ξέρει καλά αυτό. Οι Πασόκοι μέχρι να ανασυνταχθεί η κεντροαριστερά πρέπει να μάθουν να επιβιώσουν κινούμενοι πάνω στο κύμα. Αλλοιώς θα οδεύουν μοναχικούς και αδιέξοδους δρόμους..! Ψάξτε αλλού για θύμα και αφήστε τον Γιώργο Δέδε να έχει τις απόψεις και τις θέσεις του, που σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοκτονικές..! Οσοι επιθυμούν να κάνουν το κέφι και να βοηθούν τα επιχειρηματικά παιχνίδια μέσων ενημέρωσης, δεν θα υπάρχουν στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο. Οσοι κάνουν το καλό παιδί με αντάλλαγμα κανένα δήμο πάλι θα μείνουν εκτός νυμφώνος..!

www.diogenis-press.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: