apor

 

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, την Παρασκευή σε ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού, θα συζητηθεί η ΜΠΕ για τα απορρίμματα .

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει αυτή η συνεδρίαση για την περιοχή της Αρκαδίας, λόγω της πρόβλεψης λειτουργίας μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη.

Αντιδράσεις υπήρξαν από τον κ. Παναγιωτοπουλο, περιφερειακό σύμβουλο από την παράταξη του κ.Δράκου, ο οποίος ζήτησε να γίνει η συνεδρίαση την Δευτέρα, καθώς όπως τόνισε θεωρεί πως είναι αιφνιδιαστικό και δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν όσοι πρέπει και να ρυθμίσουν το πρόγραμμα τους προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν στην συνεδρίαση. Σύμφωνος με την άποψη του κ.Παναγιωτόπουλου ήταν και ο Νίκος Γόντικάς, ο οποίος ζήτησε να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Παναγιωτόπουλου και να μεταφερθεί η συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Αρνητικός ήταν ο κ.Τατούλης, ενώ ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ.Πουλοκέφαλος ξεκαθάρισε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς η συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή και εκεί θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να εκφράσουν την αντίθεση τους επί της συζήτησης του θέματος.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: