Με φωνές και συνθήματα υποδέχτηκε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Πνευματικό κέντρο, τους περιφερειακούς συμβούλους, τους αντιπεριφερειάρχες αλλά και τον Πέτρο Τατούλη.

tat

Η ένταση ανέβηκε όταν στον χώρο έφτασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από ένστολους με ασπίδες. Όταν τον αντίκρισαν οι κάτοικοι που ήταν συγκεντρωμένοι από νωρίς έξω από το κτίριο, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν συνθήματα, ενώ αρκετοί τον πλησίασαν ζητώντας του να τους αφήσει να μπουν όλοι μέσα στο κτίριο.

 

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των κατοίκων και κατά την άφιξη την αντιπεριφερειάρχη, Ντίνας Νικολάκου,καθώς και πολλών ακόμα περιφερειακών συμβούλων.

 

Οι κάτοικοι, οι οποίοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ήταν απο την Καλλιρρόη, βρέθηκαν σήμερα στην Τριπολη, προκειμένου να παρακολουθήσουν απο κοντά την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, το οποίο θα γνωμοδοτούσε επι της ΜΠΕ των απορριμμάτων, καθώς και να εκφράσουν την αντίθεση τους στην δημιουργία "σκουπιδοεργοστασίου" στην περιοχή τους.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ‘’υποδοχή’’ των κατοίκων στα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - nitr1

    Σπουδαίο ρεπορτάζ!!!!!!!!!!!!!! Δεν μας λέτε τουλάχιστον γιατί μαζεύτηκε αυτός ο κόσμος εκεί ????

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: