Ένταση επικράτησε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου με αφορμή το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα για την...

 

"Έγκριση τευχών δημοπράτησης, διακήρυξης καθώς και έγκριση δημοπράτησης και συγκρότησης επιτροπής για το έργο "Κατασκευή νοσηλευτικής μονάδας 19 κλινών στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης".

 

gt


Οι παρατηρήσεις της μειοψηφίας για το ότι το θέμα ήρθε εκτός ημερήσιας διάταξης, όσο και για το εαν πρέπει να γίνει ή όχι ανοικτός διαγωνισμός προκάλεσαν την έντονη αγανάκτηση του Περιφερειακού Συμβούλου και αναπληρωματικού μέλους της επιτροπής Νίκου Λυτρίβη.

Ο κ. Λυτρίβης ενοχλήθηκε από τις ενστάσεις της μειοψηφίας και ανέφερε πως δεν γίνεται κάθε μέρα να ασχολείται με τέτοια θέματα και να έρχονται σύμβουλοι και να δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.


Ο κ. Λυτρίβης κάποια στιγμή δήλωσε πως δεν επιθυμούσε να παραμείνει στην αίθουσα και αποχώρησε σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να παραστεί ξανά σε συνεδρίαση.

 

Όσον αφορά για το θέμα αυτό καθ' αυτό ψηφίστηκε από τα μέλη της πλειοψηφίας μόνο, αφού όπως ειπώθηκε το έργο πρέπει να γίνει αφού είναι αναγκαίο, για να αποσυμφορηθεί η παθολογική κλινική του νοσοκομείου που είναι σε τριτοκοσμική κατάσταση.

 

 

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της αποχώρησης του κ. Λυτρίβη:

 

 

Πηγή: www.drt915.gr

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: