Συνέντευξη παραχώρησε η αντιπεριφερειάρχης κ.Νικολάκου, στην οποία έδωσε απαντήσεις σε πολλά και επίκαιρα ερωτήματα

PERIF-NIKΕρώτηση: Από τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ έχουν ανακοινωθεί ήδη οι υποψήφιοι. Θα θέλαμε αρχικά ένα σχόλιο για τον κ.Βορίδη, καθώς είναι και αυτός από την Μεσσηνία.


Απάντηση:Η υποψηφιότητα του κ.Βουδούρη δεν με απασχολεί εμένα προσωπικά ή την περιφερειακή αρχή. Αυτό είναι θέμα του ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα ο κόσμος θα αποφασίσει αν θέλει να συνεχιστεί το υπάρχων έργο που γίνεται ή να αλλάξει η περιφερειακή αρχή. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω επ ευκαιρίας πως εμείς δεν αντιμετωπίζουμε την χρονική στιγμή αυτή που μιλάμε ως μια προεκλογική περίοδο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι εκλογές με την έννοια την γνωστή μέχρι σήμερα και παλαιοκομματική κατά εμένα , με τα ονόματα τις φήμες κτλ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε συνεπείς στο ‘’συμβόλαιο’’ που υπογράψαμε με τους πολίτες.


Ερώτηση: Πως σχολιάζετε τα σενάρια γύρω από την στήριξη ή μη του κ.Τατούλη από την ΝΔ και γενικότερα όλα τα σενάρια που ακούγονται γύρω από το όνομα του περιφεριάρχη; Επηρεάζουν το έργο σας;


Απάντηση: Το έργο δεν το επηρεάζουν γιατί μέχρι τελευταίο λεπτό θα δουλεύουμε σκληρά και αυτό το βλέπετε. Όλα τα συλλογικά όργανα δουλεύουν κανονικά και σε γοργούς ρυθμούς. Είναι δυνατόν να αφήσουμε όλοι αυτή την δουλεία-δημιουργία και να μιλάμε για φήμες και ονόματα; Η κατεύθυνση που έχει δώσει ο περιφερειάρχης είναι να δουλεύουμε όλοι μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή. Έχουμε ευθύνη απέναντι στου πολίτες, οι οποίοι αποτελούν την μεγάλη μας δύναμη. Δεν νομίζω πως με τα προβλήματα που έχουν οι πολίτες και το κάθε νοικοκυριό, ενδιαφέρονται οι πολίτες για το ποιος θα έχει την μία ή την άλλη θέση. Επειδή όμως δεν θέλω να κρύβομαι και μιλάω πάντα καθαρά, θεωρώ πως όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά θέλουν να πλήξουν την περιφερειακή αρχή. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που το κάνουν. Πολλούς τους ενοχλεί το έργο που γίνεται και τα δείγματα γραφής που έχει δώσει ο κ.Τατούλης, ο οποίος δεν είναι από τους πολιτικούς που μπορεί ο οποιοσδήποτε να τον κατευθύνει. Κλείνοντας λοιπόν να πω πως η ‘’Νέα Πελοπόννησος είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός και έτσι θα συνεχίσει. Εξάλλου έχει ανακοινώσει στο περιφερειακό συμβούλιο ο περιφερειάρχης εδώ και ένα μήνα πως η ‘’Νέα Πελοπόννησος’’ θα ξαναζητήσει την ψήφο των πολιτών ως ανεξάρτητος συνδυασμός. Επιπλέον το ξαναείπε και χτες σε συνέντευξη του στην Κόρινθο.

 

Ερώτηση: Ο κ.Μπούκλης σε συνέντευξη του δήλωσε πως θεωρεί τον κ.Τατούλη πολύ ικανό και με μεγάλες δυνατότητες, αλλά επεσήμανε πως πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Πως το σχολιάζετε;

 

Αν ο κ.Μπούκλης είπε αυτά τα λόγια για τον περιφερειάρχη χαίρομαι γιατί και εγώ θεωρώ τον Τατούλη πολύ ικανό. Βέβαια ο κ .Μπούκλης ίσως δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα γιατί δεν συνεργάζεται πολύ στενά με τον κ.Τατούλη. Εγώ θέλω να σας πω πως ο κ.Τατούλης κάνει πολύ σκληρή αυτοκριτική. Είναι ένας πολιτικός με μεγάλη εμπειρία που αγαπά πολύ και βαθιά τον τόπο του.

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - Γιώργος Σαραντόπουλος

    Για ποιά ανεξάρτητη Πελοπόννησο μιλάμε ,καπελώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία ο Τατούλης.Το αίμα νερό δε γίνεται

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: