Ο κ. Γιαννακάκος, πρόεδρος παναρκαδικής ομοσπονδίας Ελλάδος,μίλησε για την συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ.Τατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ.Γιαννακούρα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με σκοπό να εκθέσει κάποια σοβαρά ζητήματα και να πάρει απαντήσεις.

panarkΣτην συνάντηση που έλαβε χώρα στο κτίριο της περιφέρειας Πελοποννήσου, συζητήθηκαν πολλά θέματα μεταξύ των οποίων το παγκόσμιο συνέδριο των Αρκάδων που θα πραγματοποιηθεί στην Αρκαδία τον Ιούλιο, καθώς και άλλα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ομοσπονδία, όπως το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η επιλογή δημιουργίας του εργοστασίου σε συγκεκριμένη θέση στην Αρκαδία.

 

Ο πρόεδρος συνομίλησε για το θέμα αυτό τόσο με τον κ.Τατούλη, όσο και με τονκ.Γιαννακούρα. Όπως μας δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα ειπώθηκαν και όπως τόνισε ρόλος της ομοσπονδίας είναι να καθησυχάσει τους συμπολίτες μας πως το έργο κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. ‘’Μένουμε στις δεσμεύσεις του κ.Τατούλη και του κ.Γιαννακούρα πως θα εισακουστούν οι όποιοι προβληματισμοί και θα δοθούν θετικές λύσεις’’, πρόσθεσε.

 

Ένα ακόμα ζήτημα που τέθηκε στην συζήτηση από την πλευρά της παναρκαδικής ομοσπονδίας Ελλάδος, ήταν αυτό των κληροδοτημάτων και η μη σωστή ενημέρωση των συμπατριωτών, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, σχετικά με τις δυνατότητες και τον ρόλο τους. ‘’Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια προσπάθεια.

 

 

Συγκεντρώνουμε από τους Δήμους και όλους τους φορείς τα κληροδοτήματα, με στόχο να αναρτήσουμε το ποια κληροδοτήματα υπάρχουν και να τιμήσουμε τους δωρητές στην σελίδα της ομοσπονδίας μας. Πρέπει να τιμάμε τους ανθρώπους που προσέφεραν στην πατρίδα σε δύσκολες εποχές’’, πρόσθεσε.

 

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα θέματα, όπως η ανάδειξη των ιστορικών-αρχαιολογικών χώρων που έχει η Αρκαδία, καθώς και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να έχουν όλοι οι Αρκάδες την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που χρειάζονται. Για το θέμα αυτό μάλιστα τα μέλη της Παναρκαδικής ομοσπονδίας συναντήθηκαν τόσο με τον διοικητή του Παναρκαδικού νοσοκομείου, όσο και με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας.

 

Τέλος ο κ. Γιαννακάκος αναφέρθηκε και στο Αρκαδικό χωρίο, για την εξέλιξη του οποίου δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος, όπως μας δήλωσε. Μάλιστα μας ενημέρωσε πως το θέμα αυτό θα συζητηθεί εκτενώς στο παγκόσμιο συνέδριο των Αρκάδων που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

 

Δείτε βίντεο απο τα όσα είπε ο κ.Γιαννακάκος για την συνάντηση:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: