κολλινεσ«Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά ήταν μια λέξη μοναχά ελευθερία κι ύστερα είπαν πως την έγραψαν παιδιά...»
Παραφράζοντας τους στίχους του τραγουδιού να πούμε πως ο δρόμος τείνει να έχει τη δική του υστερία, που κάποιοι την γράφουν με συνεχείς δηλώσεις και δημοσιοποιήσεις και δεν αφορά την ελευθερία αλλά την δημιουργία εντυπώσεων και τίποτα παραπάνω και βέβαια δεν την γράφουν παιδιά, αλλά ενήλικες που έχουν τους δικούς τους σκοπούς.


Ηρεμήστε και εσείς λίγο.. Έχει γίνει κατανοητό το θέμα...Αλλά γιατί τόση πρεμούρα, έτσι ξαφνικά.. Και γιατί άραγε αφού είναι 15 χρόνια η ιστορία δεν κάνετε υπομονή λίγο καιρό να δείτε τι θα γίνει.. Και γιατί μία 15ετία δεν είχε φτιαχτεί ο δρόμος; Ξεχνάτε γρήγορα αγαπητέ «πρώην»....Καλό να θέλεις να γίνονται έργα αλλά τόσο πολύ εμμονή για ένα συγκεκριμένο έργο; Δεν υπάρχουν άλλα να πρέπει να γίνουν στον τόπο σου;
Και πάλι επειδή είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε πως όλα λύνονται, αρκεί να υπάρχει καλή πρόθεση και όχι άλλες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού των εμπλεκομένων, κάντε μία συζήτηση και θα βρεθεί μέση λύση, αν τόσο πολύ θέλετε να γίνει ο δρόμος.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια