ieremias orgiΤο είπε και το έκανε ο Ιεράρχης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.Ιερεμίας. Σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, στη διάρκεια κοπής πίτας του Συλλόγου Δοξιωτών, την Κυριακή στην Αθήνα και σε δημοτικό πολυχώρο του Περιστερίου «άστραψε» κυριολεκτικά, όταν κατάλαβε ποιος ήταν ο βουλευτής που πήγε να πάρει την ευχή του....

Τα πυρά δέχθηκε λοιπόν ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλίου με αφορμή τι άλλο από το Σύμφωνο Συμβίωσης και το «ΝΑΙ» που είπε σε αυτό.

Οι εκφράσεις που ακούστηκαν στον χώρο δεν περιγράφονται....μέχρι πως του μολύνει το χέρι είπε ο Δέσποτας στον βουλευτή.

Αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί «του τα είπε και από μικροφώνου»... Η οργή του μεγάλη για τους βουλευτές που ψήφισαν το Σύμφωνο... «Θα βάλω το χακί και θα πάω να πολεμήσω...» είπε ο Μητροπολίτης, μεταξύ άλλων, ενώ επανέλαβε πως θα δεχθεί στην Μητρόπολη και στο σπίτι του «το γύφτο και τη γύφτισσα, αλλά όχι τους βουλευτές που ψήφισαν το Σύμφωνο.

Κάποιοι παριστάμενοι, χωρίς βέβαια να κάνουν κάποιο σχόλιο για όσα ειπώθηκαν από τον Μητροπολίτη, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους.

Πολύ βαριά το πήρε το θέμα ο Ιεράρχης...Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει τις αναφορές του αλλά σίγουρα οι βουλευτές θα το ξανασκεφτούν να τον πλησιάσουν αν βρεθούν σε κοινή εκδήλωση.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια