Bla Bla Bla by explosiv22"Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και η εν λόγω ρήση ταιριάζει γάντι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, την Τετάρτη το βράδυ, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις για τα απορρίμματα.
Λόγια -λόγια, βαρύγδουπες δηλώσεις και αναφορές και καμία ουσιαστική αναφορά για το "δια ταύτα". Για το τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες... Και μην ξεχνάμε πως η Αρκαδική Πρωτεύουσα δεν βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.. Αυτή έχει λήξει από τις αρχές του μήνα και αναμένεται η απόφαση από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου... Κάτι που δεν είναι βέβαιο πως θα συμβεί, αν δεν ισχύουν κάποιοι όροι που έχουν τεθεί για την προστασία του Άγιου Βλάση, του χώρου δηλαδή που χρησιμοποιείται για την προσωρινή εναπόθεση των απορριμμάτων...
Θα περιμέναμε να ειπωθεί κάτι πιο ουσιαστικό στη συνεδρίαση και να υπάρξει και συνεργασία όλων των παρατάξεων.. Τα απορρίμματα είναι ένα θέμα που δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις αλλά η κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη και βέβαια καλό είναι να λείπουν οι μεγάλες κουβέντες και τα παχιά λόγια.. Αυτά είναι εύκολα... Οι πράξεις μετράνε και μέχρι τώρα δυστυχώς δεν τις έχουμε δει με αποτέλεσμα να είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν και πριν αρκετό χρονικό διάστημα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια