idrefsiΓια να δούμε αν θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση με τα τέλη ύδρευσης στη Γορτυνία. Η προσφυγή έχει κατατεθεί από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου και δεν παίρνεται πίσω.
Υπάρχουν κάποια ερωτήματα πάντως που θα θέλαμε να απαντηθούν.


Η Αποκεντρωμένη έχει απορρίψει ή όχι την αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιβολή των συγκεκριμένων τελών ύδρευσης στο χωριό ..Υπάρχει ή δεν υπάρχει νομιμότητα στην απόφαση αυτή.
Γιατί αντιδρά, τουλάχιστον δεν έχουμε γνώση για άλλους, μόνο το Βαλτεσινίκο (παρέστησαν και κάποιοι από τα Μαγούλιανα σε προηγούμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής). Δεν υπάρχουν στις άλλες περιοχές προβλήματα;
Και γιατί η Συντονιστική προτιμά να λέει πως η δημοτική αρχή δεν πάρει στο χωριό για να ακούσει τα παράπονά τους, αντί να πάρει η ίδια σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και να ζητήσει να λυθεί το θέμα με το διάλογο.. Δεν γνωρίζουν φαίνεται τη ρήση: «Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ».
Μήπως υπάρχει κάτι άλλο; Λέμε μήπως...Η υπόθεση σίγουρα θα έχει και συνέχεια και ας ελπίσουμε αυτή να μην είναι δικαστική... Άλλωστε φίλοι της Συντονιστικής τα Δικαστήρια καθυστερούν, έχουν κόστος και δεν ξέρεις και το αποτέλεσμα... Καλύτερα κάντε διάλογο και λύση πιστεύουμε θα βρεθεί.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια