tatoulisaporrimmata2 flynewsΌλα τα «καινά» συμβαίνουν με το ΣΥΡΙΖΑ και με το «Δεύτερη φορά Κυβέρνηση Αριστεράς».
Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη, θα έλεγε ο θυμόσοφος λαός μας. Είναι απορίας άξιο πώς μία Αριστερή Κυβέρνηση συζητά σε κλειστά γραφεία με μία ιδιωτική εταιρεία, όταν μάλιστα –όχι πολύ παλιά- έβριζε τους κολοσσούς που έπαιρναν τα μεγάλα έργα και είχε δημιουργήσει και το «Δεν πληρώνω- Δεν πληρώνω».
Μιλάμε για την ΤΕΡΝΑ και τα σκουπίδια της Πελοποννήσου.

Η Κυβέρνηση δεν κάνει διάλογο και «αναδιαπραγμάτευση» (όπως την λέει ο Οικολόγος Υπουργός) με εκλεγμένους – εν προκειμένω- με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου – και κάνει διάλογο με τον εκπρόσωπο της εταιρείας.
Άντε τώρα, όσο και δεκτικός σε τέτοιες καινοτομίες και αν είσαι, να πιστέψεις πως με τον τρόπο αυτό υπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και η τσέπη των Πελοποννησίων Πολιτών.
Αυτό θέλουν να περάσουν προς τα έξω, αλλά σίγουρα όσοι έχουν λίγη γνώση των όσων έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, δεν πιστεύουν κάτι τέτοιο και θεωρούν πως υπάρχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις.
Αν το πρόβλημα ήταν η σύμβαση της Πελοποννήσου θα είχε ακυρωθεί εν μία νυκτί... Και χωρίς πολλά πολλά. Δεν θα την «ζάλιζαν».
Πιστεύει κανείς για παράδειγμα πως η εταιρεία μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να αλλάξει την χωροθέτηση;
Το βασικό τους πρόβλημα έχει όνομα και είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου . Δεν θέλουν να φανεί πως έλυσε το πρόβλημα των σκουπιδιών ,με τον τρόπο έστω που επεδίωξε να το λύσει (καλώς ή κακώς) και προσπαθούν να τον «βγάλουν εκτός».
Της Ηπείρου δηλαδή η σύμβαση τι διαφορετικό έχει που «περνά το τέστ» και όπως φαίνεται θα υπογραφεί σύντομα;
Για σκουπίδια μιλάμε και αυτά δεν είναι τελικά τα παραγόμενα στα σπίτια μας..
Ο νοών νοείτω...
Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί επιτέλους λύση και σύντομα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια