Το πιθανό σgiovasενάριο που ακούγεται καιρό τώρα και που πρώτοι είχαμε δημοσιεύσει περί καθόδου του Νίκου Γιαννακόπουλου , ως ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να «φουντώνει».
Ο Νικόλας όπως του αρέσει να τον λένε, σε ηλικία 33 ετών αποτελεί τον νεότερο άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά στην Αρκαδία, σηματοδωτόντας την Νέα Γενιά αλλά και την Γενιά των Τριαντάρηδων, που κάθε μέρα που περνά φαίνεται να παίρνει τα ηνία στα χέρια της.
Ο Νικόλας όντας άνθρωπος με καθαρά χέρια 3,5 χρόνια είναι δίπλα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη, όπου φαίνεται να έμαθε πολλά πράγματα!!!
Χωρίς να ξεχνά τις καταβολές του από την Νεοδημοκρατική παράταξη, αλλά ο ίδιος χωρίς να έχει παρωπίδες (το έδειξε μάλιστα με την συμπόρευση του με τον Π. Τατούλη) δηλώνει ΠΑΡΩΝ στις εξελίξεις της Αυτοδιοίκησης και όπως ο ίδιος λέει : «Θέλει να αγωνίζεται για τον τόπο του και τους ωραίους ανθρώπους του».
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποιον δρόμο και αν διαλέξει...!!!

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - kostas

    niko ]niko niko

    Σαν 0 Σύντομο URL:
  • Επισκέπτης - Ανδρέας Τ.

    Ο Νικόλας είναι καλό παιδί αλλά να περιμένει να ωριμάσει και αυτός και τα πράγματα.
    Υ.Γ. Η νεολαγνεία που εποπνέει το δημοσίσυμα θυμίζει "θεία βρέφη" της δεκαετίας του 80....που όλοι ξέρουμε που μας οδήγησαν...

    Σαν 0 Σύντομο URL: