isageleasΗ προσφυγή στη Δικαιοσύνη υποτίθεται ότι αποτελεί την έσχατη λύση και θα έπρεπε για πολλούς λόγους να αποφεύγεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με πολιτικά ζητήματα και που ίσως θα μπορούσαν να λυθούν με έναν διαφορετικό τρόπο και με την καλή διάθεση εκ μέρους των εμπλεκόμενων πλευρών.

Και αυτό το λέμε, γιατί έχει γίνει το να απευθύνεται κάποιος πολιτικός στην Δικαιοσύνη συνήθης πρακτική με αποτέλεσμα να χάνεται το μέτρο και με το παραμικρό να επικαλούμαστε τον Εισαγγελέα.
Τελευταία στο Δήμο Τρίπολης έχουμε δύο προσφυγές στην Δικαιοσύνη.

Και οι δύο ανακοινώθηκαν σε συνεντεύξεις τύπου. Η μία αφορά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Τάσο Κακλαμάνο που είπε πως θα μηνύσει τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη για συκοφαντική δυσφήμιση.. Από την άλλη πάντως διευκρίνισε για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων πως με την Οικογένειά του πρώην Δημάρχου έχει φιλικές σχέσεις.. Άντε τώρα εμείς να βγάλουμε άκρη... Εκτός και αν με όσους έχουμε φιλικές ή σχέσεις καλές, τους πετάμε και μία μήνυση για να μην παίρνουν θάρρος.
Η άλλη προσφυγή είναι του Επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη-Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκου Τσιαμούλου... Μάλιστα ο κ.Τσιαμούλος ήδη προσέφυγε και ήδη ο Εισαγγελέας του έδωσε χαρτί για να μπορέσει να πάρει τα στοιχεία που αφορούν σε οφειλέτες της ΔΕΥΑΤ που είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Η μία περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη, αλλά όπως και να έχει η πολιτική είναι άλλο πράγμα και άλλο πράγμα η Δικαιοσύνη και έχουμε δει και από περιπτώσεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όταν εμπλέκονται τα δύο αυτά να μην βγαίνει και σε πολύ καλό. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, που είναι υποχρεωτική η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Για να δούμε τι άλλο έχει σειρά.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια