muppet 660Ήταν να μην πάρουν μπροστά οι τοπικοί άρχοντες της Τρίπολης και όχι μόνο, όσον αφορά το θέμα με την φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή. Δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην έχουμε και κάτι καινούριο. Και το καινούριο αφορά στις γκρίνιες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων αλλά και μεταξύ της Περιφέρειας και βουλευτών του Νομού.
Ανακοινώσεις πάνε και έρχονται, συνεντεύξεις δίνονται καθημερινά ενώ η γκρίνια και οι διαμάχες για το ποιος έχει δίκιο στο όλο θέμα αποτελούν αντικείμενο συζήτησης ακόμα και στα καφενεία. Βρήκαν "πεδίο δόξης λαμπρό" οι άρχοντες για να αντιπαρατεθούν. Δυστυχώς, όμως κύριοι, το προσφυγικό και η φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή μας δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο αντιπαραθέσεων αλλά αντίθετα θα έπρεπε όλοι μαζί να συνεργαστείτε για την καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος.


Υπάρχουν άλλα ζητήματα για να ασκήσει κάποιος κριτική και να κάνει αντιπολίτευση. Εδώ απαιτείται ομόνοια και σύμπνοια γιατί, αν καταλάβει η Κυβέρνηση, ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, είναι σίγουρο πως δεν θα υπολογίζει κανέναν στο τέλος και με κάτι τέτοιοι οι μόνοι χαμένοι θα είναι οι πολίτες. Αφήστε λοιπόν, το "εγώ" σας στην άκρη και βάλτε το "εμείς" μπροστά, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα. Αρκετά έχουμε πληρώσει τις κόντρες και τις διαφωνίες σε άλλα θέματα, όπως τα σκουπίδια.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια