panarkadiko 1Εργαζόμενοι χωρίς άδεια και χωρίς ρεπό έχει πλέον το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Αρκαδική Πρωτεύουσα, το οποίο εξυπηρετεί περιστατικά και δέχεται ασθενείς από όλη την Πελοπόννησο. Η κατάσταση, σύμφωνα με τους ίδιους τους εργαζόμενους, που ετοιμάζουν κινητοποίηση για την Τετάρτη 8 Ιουνίου, έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Εργαζόμενοι, νοσηλευτές και γιατροί, εκπέμπουν σήμα κινδύνου και καλούν την Πολιτεία επιτέλους να καταλάβει ότι ο χώρος υγείας δεν διατίθεται για λογιστική και αριθμητική αλλά απαιτούνται προσλήψεις προσωπικού.

Στο τμήμα επειγόντων περιστατικών υπηρετούν 13 άτομα αν και θα έπρεπε να είναι 16 και προσπαθούν με αυτά να βγάλουν τις βάρδιες. Σε όλες τις κλινικές η κατάσταση είναι απελπιστική και η λειτουργία του νοσοκομείου βασίζεται στην καλή θέληση των εργαζομένων αλλά για πόσο.
Δυστυχώς οι πολιτικοί μας δεν ευαισθητοποιούνται και αντί να εξορθολογήσουν τις περικοπές και να δώσουν βαρύτητα σε υγεία και παιδεία, δεν δίνουν καμία σημασία και έχουν αφήσει τα πάντα στον αυτόματο πιλότο...Για να δούμε τι θα πετύχουν οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας με την πανελλαδική του απεργία και κινητοποίηση την Τετάρτη.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια