theatro megalopolisΔεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς έχει συμβεί με το θέμα των εργασιών στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης και με την απόλυση και επαναπρόσληψη των έντεκα εργαζομένων.
Από τη μία βγαίνει απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για την απόλυσή τους λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στη σύμβαση, εξαιτίας ευθύνης της Δημοτικής Αρχής Μεγαλόπολης, σύμφωνα πάντα με τα αναφερόμενα στην απόφαση και από την άλλη , σε λίγα μόλις 24ωρα, βγαίνει μία νέα απόφαση που ανακοινώνει πως οι έντεκα εργαζόμενοι πάνε και πάλι κανονικά στην εργασία τους, αφού λύθηκαν τα προβλήματα.


Δεν αναφέρει όμως κανείς στη δεύτερη απόφαση, προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων, πως λύθηκαν τα προβλήματα, τα οποία μπορεί να είναι τυπικά, αλλά δεν παύουν να δημιούργησαν αναστάτωση και κυρίως εντυπώσεις στους κατοίκους τόσο του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης όσο και της Αρκαδίας γενικότερα.
Θα πρέπει λοιπόν οι εμπλεκόμενοι στο όλο θέμα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να γνωστοποιήσουν όλα τα στοιχεία....Αλλιώς μιλάμε για θέατρο του παραλόγου και όχι για θέατρο της Μεγαλόπολης.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια