apostoloyΣτην Τρίπολη θα βρεθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου για να παρουσιάσει το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2016-2020.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής είναι πολλά και εκτός από τα γενικά θέματα έχουν και ειδικότερα ζητήματα όπως είναι η ακαρπία της ελιάς στην Κυνουρία, θέμα που θα τεθεί στον Υπουργό, ώστε να επιληφθεί του ζητήματος και να δοθούν αποζημιώσεις.
Υπάρχουν όμως και οι αγρότες που δεν θα τα πουν με τον Υπουργό στο "ήρεμο" αλλά ετοιμάζουν κινητοποίηση και έχει ήδη εκδοθεί κάλεσμα για τις 9:30 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Άρεως.
Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας θεωρεί πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί καταστρέφουν τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και δεν έχει διάθεση να σταματήσει τον αγώνα. Η επίσκεψη του Υπουργού είναι καλή αφορμή για να του θέσουν τα προβλήματα... Τώρα αν έχουν τρακτέρ ή όχι, αυτό δεν έχει διευκρινιστεί, ούτε και αν ο Υπουργός θα τους ακούσει κατ' ιδίαν ή απλά θα ενημερώσει για το πρόγραμμα και θα φύγει.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια