Φύση τουρισμός

 

O κ. Καραλής, πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΕΑ, σε συνέντευξη του γνωστοποίησε πως την Πέμπτη στις 31 του μήνα, άτομα με ειδικές ανάγκες θα πάνε στο Υπουργείο εργασίας και οικονομικών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Ο κ.Καραλής κάλεσε τα άτομα με αναπηρία της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου να παραβρεθούν στην διαμαρτυρία, καθώς όπως τόνισε είναι η τελευταία ευκαιρία να βρουν το δίκιο τους.

 

Η διαμαρτυρία θα έχει ως σκοπό να τονιστεί η εναντίωση των ΑΜΕΑ στο κόψιμο του ΕΚΑΣ, της σύνταξης και της ιατρικής περίθαλψής τους. ‘’Ζητάμε τα επιδόματα και οι συντάξεις που παίρνουν τα ΑΜΕΑ να μην κοπούν μέχρι να περάσουν από το ΚΕΠΑ. Θέλουμε να προχωρήσουν οι επιτροπές του ΚΕΠΑ γιατί 28 μήνες τώρα που λειτουργούν έχουμε μείνει πολύ πίσω.Τα αυτοκίνητα των ΑΜΕΑ βρίσκονται ακόμα στα τελωνεία και περιμένουν να εκτελωνιστούν.Πρέπει αυτά να προχωρήσουν και να γίνουν με πιο γρήγορους ρυθμούς’’, δήλωσε ο κ.Καραλής.

 

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στην διαμαρτυρία πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου στο παλιό δημαρχείο στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Τρίπολη. Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη στις 8:30 το πρωί από την πλατεία Κολοκοτρώνη. ‘’Εάν εμείς δεν πάμε στην Αθήνα να στηρίξουμε τα δικαιώματα μας θα τα χάσουμε. Είναι οι τελευταία μας ευκαιρία’’, ανέφερε ο κ.Καραλής.

 

Τέλος ο πρόεδρος των ΑΜΕΑ, τόνισε: ‘’Τα ΑΜΕΑ δεν μπορούν να εργαστούν και έχουν ανάγκη και το τελευταίο  ευρώ. Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τα άτομα με αναπηρία. Οι επιτροπές από τις οποίες περνούν τα ΑΜΕΑ αργούν πολύ να συνεδριάσουν και αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση’’.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την χειμαρρώδη συνέντευξη του κ.Καραλή:

http://www.youtube.com/watch?v=VrR8bWO6MQk&feature=youtu.be

 

DSC00625

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: