Φύση τουρισμός

Θυμωμένος δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Τάσος Κακλαμάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Μεγάλη Τρίτη.

kaklamΟ κ. Κακλαμάνος ενοχλημένος για την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πάνω από 190 θέματα για συζήτηση έκανε λόγο για Δημοτικό Συμβούλιο σκοπιμοτήτων που μόνο του σκοπό έχει να σκορπίσει χρήματα, ενώ σημείωσε πως όλα αυτά γίνονται για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.

Στη συνέχεια ο κ. Κακλαμάνος μίλησε για την έλλειψη σχεδίου στη δημοτική αρχή αναφέροντας διάφορα παραδείγματα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων σημειώνοντας πως η δημοτική αρχή σπατάλησε ό,τι χρήματα υπήρχαν στον κωδικό για τα σκουπίδια και πλέον παίρνει χρήματα από άλλους κωδικούς.


Τέλος ο κ. Κακλαμάνος μίλησε και για την εγκατάλειψη των χωριών και σημείωσε πως δεν μπορεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο δήμαρχος με μικροέργα και χρήματα που διαθέτει να παραπλανήσει τον κόσμο, αφού στα χωριά όλοι ξέρουν ότι δεν έγινε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. «Ο δήμαρχος σκοπεύει φε΄υγοντας να μην αφήσει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο της δημοτικής αρχής».

 

Δείτε σε λίγο βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο κ.Κακλαμάνος

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: